Saturday, November 16, 2013

Tesla

Hotel NYer

481 8th ave & 34th

481 feet = Great Pyramid

room 3327

3^3 = 27
33 + 27 = 60
60 x 27 = 1620 ... 162 = Golden means

3+3+2+7 = 15
1620 / 15 = 108 ... x 20 = 2160 diameter of moon

3 + 3 = 6
2 + 7 = 9

.......

3^3 = 27
2^7 = 128

128 + 27 = 155
128 x 27 = 3456

....................

>>3327<<

3^3 = 27
7^2 = 49


Thursday, November 7, 2013

nun

the ‘word’
nun
is a sine wave ;)

hebrew value = 50

" And all the days of Enoch were three hundred sixty and five years "
360 days and 5 years
360 × 5 = 1800 days
went from years
to days and years which means days… 1800
perhaps next is hOurs
1800 days x 24 hours = 43200 hours / 144 hours = 300
144 hours = 6 days
300 / 6 = 50

Egyptian...

nun is letter shape 'J'

Tuesday, November 5, 2013

Methuselah Math

wiki

(21) And Enoch lived sixty and five years, and begat Methuselah: (22) And Enoch walked with God after he begat Methuselah three hundred years, and Enoch begat sons and daughters: (23) And all the days of Enoch were three hundred sixty and five years: (24) And Enoch walked with God: and he [was] not; for God took him. (25) And Methuselah lived an hundred eighty and seven years, and begat Lamech: (26) And Methuselah lived after he begat Lamech seven hundred eighty and two years, and begat sons and daughters: (27) And all the days of Methuselah were nine hundred sixty and nine years: and he died. (KJV) "


And Enoch lived sixty and five years, and begat Methuselah

60 and 5 years, specifically

60 x 5 = 300 'years'

And Enoch walked with God after he begat Methuselah three hundred years

300 is key, as it was time with God

years, days, hours, minutes, seconds

 And all the days of Enoch were three hundred sixty and five years

360 'days' and 5 'years'
360 x 5 = 1800 'days' 


the order went from years
to days and years 
which means days… 1800
1800 'days' / 300 'days' = 6 'days'
perhaps next is hOurs
6 'days' = 144 'hours' .... and God created Creation in 6 days

And Methuselah lived an hundred eighty and seven years

........180 and 7 years, specifically
........180 x 7 = 1260 'years'

And Methuselah lived after he begat Lamech seven hundred eighty and two years

........780 and 2 years, specifically
........780 x 2 = 1560 'years'

........300 'years' between
........1260 + 300 'years' = 1560

300 'years', back to God

And all the days of Methuselah were nine hundred sixty and nine years

960 days and 9 years
960 x 9 = 8640 'days' / 24 'hours' = 360

8640 'days' / 6 'days' = 1440 'creations', 'minutes' in 1 day

144 'hours' in six days of Creation
1440 'minutes' in Sunday, the 7th day, where God rested


..................


And Enoch lived sixty and five years, and begat Methuselah

60 and 5 years, specifically

60 x 5 = 300 'years'

And Enoch walked with God after he begat Methuselah three hundred years

300 is key, as it was time with God


And Methuselah lived an hundred eighty and seven years

180 and 7 years, specifically
180 x 7 = 1260 'years'

And Methuselah lived after he begat Lamech seven hundred eighty and two years

780 and 2 years, specifically
780 x 2 = 1560 'years'

1560+1260+300 = 3120 / 3 = 1040 / 4 = 260 'Tzolkin'

........................
 And all the days of Enoch were three hundred sixty and five years

360 'days' and 5 'years'
360 x 5 = 1800 'days' 

And all the days of Methuselah were nine hundred sixty and nine years

960 days and 9 years
960 x 9 = 8640 'days'









.............................
giving all years back to God....
3120 x 5 x 9 =  140400 / 300 = 468 / 13 = 36
3120 x 5 x 9 =  140400 / 30 = 4680 / 13 = 360
3120 x 5 x 9 =  140400 / = 46800 / 13 = 3600



Comets Kirch and ISON

In 1680, the greatest comet of all mankind was seen in the sky in November...

333 years later

In 2013, the greatest comet of all mankind is seen in the sky in November...

2013
1320+
3333

1680
8016+
9696


6363 is between them
3636+
9999

1980 Regan's UN speech




1980
8019+
9999




2013 - 33 = 1980
1980 - 300 = 1680